Batıkentspor iddialı geliyor

Batıkent Spor Kulübü Başkanı Vahdet Ulusoy, Türk futbolunun Eskişehir'deki önemli bir parçası olarak, barış ve kardeşlik duygularını futbola taşıyarak taraftarlara coşkulu maçlar izlettirmeyi hedeflediklerini belirtti.

13 Eylül 2024 Cuma 16:03
Batıkentspor iddialı geliyor

Batıkent Spor Kulübü Başkanı Vahdet Ulusoy, Türk futbolunun Eskişehir'deki önemli bir parçası olarak, barış ve kardeşlik duygularını futbola taşıyarak taraftarlara coşkulu maçlar izlettirmeyi hedeflediklerini belirtti. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp spora yönlendirme misyonunu vurgulayan Ulusoy, "Batıkent Spor Kulübü olarak, dünyanın ve ülkemizin en sevilen oyunu olan futbolu Eskişehir'de en güzel yerlere taşımak için mücadele edeceğiz" dedi.

2024-2025 futbol sezonunda tüm futbol kulüplerine, futbolculara, teknik ekiplere, hakemlere ve taraftarlara sağlıklı ve sakatlıksız bir sezon dileklerinde bulunan Ulusoy, Batıkent Spor Kulübü olarak şampiyonluklar yaşamaya kararlı olduklarını ifade etti.

Ulusoy, Batıkent Mahallesi ve Eskişehir halkıyla bir bütün olduklarını belirterek, "Hepimizin amacı kulübümüzü ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmektir. Amacımız Batıkent Spor Kulübü'nü iyi bir yere taşımak, hedefimiz ise kulübümüzü art arda şampiyonluklar yaşayarak Bölgesel Amatör Lig'e çıkarmaktır" dedi.

Son olarak, kulübün başarısı için yönetim, teknik ekip ve futbolcularla birlikte var güçleriyle mücadele edeceklerini dile getiren Ulusoy, Batıkent Spor Kulübü'nün hedeflediği noktaya ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.