Ekonomi tıkır tıkır değil sapır sapır

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer "Ekonomi tıkır tıkır mı yoksa bizim Yukarı Mahalle tabiriyle sapır sapır mı gidiyor bunu cevaplayın." dedi.

11 Temmuz 2024 Perşembe 14:15
Ekonomi tıkır tıkır değil sapır sapır

Yazılı, görsel ve sosyal medyayı, sosyal mecralarda iktidar tarafından her şeyin toz pembe gösterildiğini ifade eden Gürol Yer, “Buradan bakınca tüm dünyanın hayranlıkla izlediği, kıskandığı bir ülkeyiz! Sokağa indiğimizde, meslek gruplarının yanına gittiğimizde, çarşı, pazar, arka sokaklar ve kenar mahallelere, parklara, kahvelere girdiğimizde ise; feryat eden asgari ücretli, artık konuşmaya mecali kalmamış, sesi kısılmış emekli, yaptığı işten bin bir pişman üretici, köylü, geçimini yaşayamamış geleceğini unutmuş bir gençlik, eğitim sisteminin mağdur ettiği öğrenciler, onurları ve canları silahın, bıçağın ucunda olan kadınlarımız, sokaklarda belirli saatlerden sonra güvensizliği günün her saati hisseden insanlarımız var.” şeklinde konuştu.

İktidar ve şürekasının milletin tüm sıkıntı ve dertlerini aslında çok iyi bildiğini dile getiren Yer, “Ancak mevcut iktidar ve sürdürmek istedikleri yaşam seviyesinden dolayı gerçeklerden kaçıyorlar. İnsanlarımızın yüzlerine bakacak yüzleri olmadığından sanal gündemler, yapay sorunlar ya da tozpembe vaatler ile siyaset yaptıklarını iddia edip kendilerini ve insanımızı kandırmaya çalışmaya ısrar ile devam ediyorlar. Gözlemlerimizde bir kez üreticinin yanına gitmişlikleri yok, bir kez çarşı, pazar gezmişlikleri yok, bir kez kenar mahallede kapısının önünde mutfağı yanan yeri, çocuğunun beslenme sepeti boş kadınların, anne, babasından harçlık isteyemeyen gençlerin yanına gitmişlikleri yok.” ifadelerini kullandı.

Hükümete çağrıda bulunan Gürol Yer sözlerini şöyle sürdürdü: “Bbu arkadaşlara Ticaret borsasına ya da yakın köylerde harmanını kaldıran, hasadını yapan çiftçimize bir uğrayın, bakalım ne cevap alacaksınız? Hamamyolu’nda oturan emeklilere bir sorun bakalım, ne cevap alacaksınız, Adalarda gençlere bir sorun bakalım, ne cevap alacaksınız? Yandaşınızın bu şehre çökmek için hazırladığı altın madeni projesi ve katledilecek doğamız sorumuza ne cevap vereceksiniz? Çevre bakanlığınızda bekleyen Kurtuluş Kapalı Pazar Yerinin konusunu niye çözmüyorsunuz sorumuza ne cevap vereceksiniz? Eskişehir’in proje dışına itildiği Antalya hızlı tren konusuna ne cevap vereceksiniz? Ölümsüz aşklar gibi bitmeyen onlarca insanımızın öldüğü, yaralandığı ilçe yollarıyla ilgili ne cevap vereceksiniz? Kamu kurumlarına liyakatsizce doldurduğunuz yandaşlarınızla ilgili ne cevap vereceksiniz? Seçim meydanında söz verdiğiniz kul hakkı olan mülakatı niye kaldırmadığınıza, Atatürksüz ve Türksüz yeni müfredat programınıza ne cevap vereceksiniz?”

Anahtar Kelimeler:
Iyi PartiEskişehirEkonomi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.