Büyüklerimiz bizlere emanet

Bayramın birinci gününe AK Parti il başkanı Gürhan Albayrak ile birlikte Safiye Gönül Bayar Huzur Evi ziyaretiyle başlayan AK Parti Eskişehir milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan , bayramda Kıymetli büyüklerimizi unutmadı.

17 Haziran 2024 Pazartesi 11:36
Büyüklerimiz bizlere emanet

Bayramın birinci gününe AK Parti il başkanı Gürhan Albayrak ile birlikte Safiye Gönül Bayar Huzur Evi ziyaretiyle başlayan AK Parti Eskişehir milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan , bayramda Kıymetli büyüklerimizi unutmadı. “Büyüklerimiz bizlere emanet, her zaman başımızın üzerinde yerleri var” dedi. 

Gürcan’ın bir sonraki durağı  devletimiz tarafından koruma altına alınan çocuklarımızın yuvası Çocuk Evleri sitesi oldu… Devletin şefkat eli olan Aile ve sosyal Hizmetler bakanlığının her daim yanlarında olduklarını söyledi.

Ardından güzel ilimizde gece gündüz demeden mesai harcayarak bizlerin güvenliği için çalışan kolluk kuvvetlerimizi Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü Kurtuluş Polis Merkez Amirliği’nde ziyaret ederek kendileri ile bayramlaştı

Son olarak ‘sağlıkta dönüşüm’ devrimiyle dünya standartlarının üstünde sağlık hizmeti sunan Şehir hastanelerimizinden biri olan Eskişehir Şehir Hastanesi’ nde AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak ve İl Sağlık Hizmetleri Müdürü Yaşar Bildirici ile birlikte çalışan sağlık personellerinin ve hastaların bayramlarını kutladı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.