Büyük heyecan başladı

13 Eylül 2024 Cuma 16:05
Büyük heyecan başladı

 Eskişehir Otomobil Spor Kulübü (ESOK) tarafından düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası beşinci ayağı Odunpazarı ESOK Rally 2024, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un start vermesi ile başladı. 3 gün sürecek olan Odunpazarı ESOK Rally 2024, 15 Eylül Pazar günü sona erecek.

Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından her yıl düzenlenen Odunpazarı ESOK Rallisi, bu yıl Odunpazarı Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşiyor. 2010 yılından bu yana organize edilen bu prestijli yarış, bu yıl Odunpazarı’ndayapılıyor. Yarışın resmi başlangıcı olan protokol startı, Odunpazarı Meydanı’nda Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt tarafından verildi. Yarışın startını veren Başkan Kurt,Odunpazarı ESOK Rallisi’ne ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Başkan Kurt, tüm yarışçılara başarılar diledi. Bu sembolik başlangıcın ardından, Kent Ormanı'nda seyirci etabı başladı.

SERVİS ALANINI ZİYARET ETTİ

Başkan Kurt, Stadyum Otoparkı’na kurulan Yarış Servis Alanını ziyaret etti. Yarışa katılan sporcular ve teknik ekiple buluşan Başkan Kurt, bir süre onlarla sohbet etti. Sporculara başarılar dileyen Başkan Kurt, teknik ekibe ise kolaylıklar diledi.

Yarışlar sona erdiğinde, sporcular ESPARK AVM önünde yer alan finiş noktasına ulaşacak. Burada düzenlenecek olan törenle dereceye giren pilotlara ödülleri takdim edilecek. Finiş çizgisine ulaşan her sporcu, bu zorlu parkurları başarıyla tamamlamanın gururunu yaşayacak. Organizasyon, aynı zamanda Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ve Celal Gülerhan Ralli Kupası’na da puan verecek. Rallinin ikinci günü 14 Eylül Cumartesi saat 10.00’dan itibaren Petrol Ofisi Maxima (Uluçayır), Remed Assistance (Yukarı Ilıca) ve Espark (Kirazlıçeşme) etapları ikişer geçilmesinden oluşacak. 15 Eylül Pazar saat 09.00’dan itibaren KYK Yapı Kimyasalları (Yukarı Kalabak) ve Banaz (İdris Yayla) etaplarının ikişer kez geçilmesinin ardından, ralli saat 16.00’dan itibaren Espark önünde düzenlenecek ödül töreni ile son bulacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.