Yunusemre'de konaklamak için dost evi açıldı

Mihalıççık'ta yıllardır devam eden konaklama sorunu, Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum'un yoğun çabaları sonucunda çözüme kavuştu.

17 Eylül 2024 Salı 10:02
Yunusemre'de konaklamak için dost evi açıldı

Mihalıççık'ta yıllardır devam eden konaklama sorunu, Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum'un yoğun çabaları sonucunda çözüme kavuştu. Belediye, Yunus Emre Külliyesi'ni ziyaret edenlerin konaklama ihtiyaçlarını karşılamak ve bölgenin turizm potansiyelini artırmak amacıyla önemli bir projeyi tamamladı.

Daha önce Yunus Emre Belediyesi Hizmet Binası olarak kullanılan yapı, kapsamlı tadilat ve iç mimari dönüşüm çalışmalarından geçirilerek "Dost Evi" adıyla otel konseptinde hizmet verecek. Başkan Çorum, yaptığı açıklamada, "Yoğun bir restorasyon süreciyle eski belediye binamızı 25 oda ve 52 yatak kapasiteli bir otele dönüştürdük. Yunus Emre Mahallemizde, Yunus Emre Hazretleri'nin kabrini ziyarete gelen misafirlerimizin konaklama ihtiyacını karşılayacak bu projemizi tamamladık. 'Dost Evi' adını verdiğimiz otelimiz 19 Eylül 2024 Perşembe günü hizmete açılacak. Grup ve bireysel ziyaretçilere hizmet verecek olan tesisimizin açılışına tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz," dedi.

Dost Evi'nin açılışı, turizm açısından büyük önem taşıyan Yunus Emre Mahallesi'ne olan ilgiyi artırması bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
MihalıççıkHaydar Çorum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.