Kent konseyi yönetimi valiyle görüştü

Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Ahmet Kapanoğlu, Yürütme Kurulu Üyeleri ile birlikte Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

27 Haziran 2024 Perşembe 12:41
Kent konseyi yönetimi valiyle görüştü

Geçtiğimiz haftalarda yapılan Eskişehir Kent Konseyi Seçimli Olağan Genel Kurulunda Başkan seçilen Ahmet Kapanoğlu ve Yürütme Kurulu, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Aksoy, Başkan Ahmet Kapanoğlu ve yeni dönem Yürütme Kurulu Üyelerini tebrik ederek, şehirlerin gelişmesinde ve yapılanmasında kent konseylerinin önemine dikkat çekti. Eskişehir Kent Konseyi’nin kurumlar arası işbirliği ağını her geçen gün daha da geliştirerek çalışmalar gerçekleştirmesini çok önemli bulduğunu söyleyen Vali Aksoy, bu kapsamda yapılan çalışmaların şehrimize olumlu katkıları olacağını belirterek, Başkan Kapanoğlu ve yeni Yürütme Kuruluna başarılar diledi.

Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Ahmet Kapanoğlu ise konuşmasında “Şehir Birleştirir” vizyonu ile tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla uyum içerisinde çalıştıklarını, Eskişehir Kent Konseyi olarak hemen hemen her alanda yaşanan sorunlara karşı dikkat çekilmesi ve çözüm aranmasında önemli görevler üstlendiklerini kaydederek, desteği ve misafirperverliği için Vali Aksoy’ a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 27.06.2024 12:49
Anahtar Kelimeler:
Eskişehir Kent Konseyi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.