Eskişehir esnafından gurbetçilere mesaj

Gürdal Sarıkaya, Eskişehirli kuaför ve berber esnafına seslenerek, gurbetçilere fahiş fiyat uygulanmamasını istedi.

28 Haziran 2024 Cuma 16:44
Eskişehir esnafından gurbetçilere mesaj

Yaz aylarının gelmesiyle Eskişehir’in gurbetçilere kucak açtığını dile getiren Sarıkaya, Eskişehirli kuaför ve berber esnafına seslenerek, gurbetçilere fahiş fiyat uygulanmamasını istedi.  

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Gürdal Sarıkaya, yaz aylarının gelmesiyle birlikte gurbetçilerin de Eskişehir esnafından hizmet almaya başladığını ifade ederek, esnafın gurbetçiye farklı bir fiyat tarifesi uygulamaması gerektiğini söyledi. Gurbetçilerin çok parası olduğu düşüncesi ile bazı esnafın gurbetçilere fazla fiyat verdiği şikayetlerinin geldiğini aktaran Sarıkaya, “Biz müşterilere bir kere değil sürekli hizmet vermeyi amaçlıyoruz bu nedenle gelen müşterinin memnun ayrılmasını önemsiyoruz.” dedi. Gurbetçilerin; “ Biz memleketimize memleket havası almak tıraş olurken berberimizle sohbet etmek için geliyoruz ama bizi zengin müşteri olarak görüp fahiş fiyat uyguluyorlar.” şeklinde şikayetlerin geldiğini ifade eden Sarıkaya, “Buradan esnafımıza sesleniyorum gurbetçilerimiz Emirdağ esnafı ile bu anlamda sorun yaşadıkları için Eskişehir’den hizmet alıyor, biz de gurbetçilerimizi başka bir şehre kaçırmayalım. Emin olun onlar buraya zaten para harcamak için geliyorlar, biz iyi ve dürüst hizmet verdiğimizde daha çok kazanacağımızı bilelim yeter. Gurbetçilerimize kucağımızı açtık, güvenerek Eskişehir’e gelebilirler.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.