Belediye bayrağı indirildi, gençler cezalandırılıyor mu?

Fıkra Değil Gerçek: AK Parti'nin Kaybının Ardından Sivrihisar'da Belediye Bayrağı İndirildi, Tüm kurslar Durduruldu!

16 Eylül 2024 Pazartesi 11:18
Belediye bayrağı indirildi, gençler cezalandırılıyor mu?

Fıkra Değil Gerçek: Sivrihisar'da Gençler Cezalandırılıyor, Gençlik Merkezlerinde Tüm Kurslar Durduruldu iddiası var!

Nasrettin Hoca’nın memleketi Sivrihisar'da yaşananlar, gerçekliğiyle şaşkınlık yaratıyor. AK Parti’nin yerel seçimlerde belediyeyi kaybetmesinin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezlerinde  temizlik hizmetleri durduruldu. Ayrıca, gençlik merkezlerinde düzenlenen tüm kurslar da siyasî gerekçelerle iptal edildi. Bu karara, CHP'ye siyasi avantaj sağlanacağı gerekçesiyle gençlerin cezalandırılması sebep gösteriliyor.

İlçede gençlik merkezlerindeki faaliyetlerin durması büyük tepki toplarken, Sivrihisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kamil Murat'ın sürekli izinli olduğu bildirildi. Ayrıca, belediyeden hiçbir personelin alınmaması talimatı verildiği de iddialar arasında. Bu gelişmeler, ilçedeki gençleri ve ailelerini zor durumda bırakırken, Nasrettin Hoca’nın fıkralarına taş çıkartan bu olaylar büyük bir siyasi tartışmaya dönüştü.

Son Güncelleme: 16.09.2024 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.