www.gazetenews.com

Eskişehir'e çok amaçlı salon geliyor

EKONOMİ

 

Eskişehir OSB Yaşam Park’ta yapımı hızla devam eden Çok Amaçlı Salon projesinin, kısa sürede tamamlanarak sanayicilere, iş dünyasına ve tüm kente hizmet vereceğini belirten Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, “Bu projeyle birlikte Eskişehir, sosyal ve profesyonel etkinliklere ev sahipliği yapabilecek yeni bir merkez daha kazanmış olacak” dedi.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yaşam Park’ta yapımı devam eden Çok Amaçlı Salon projesinde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 3200 metrekarelik bir alana sahip olan salon, 1000 kişilik kapasitesi ile geniş çaplı etkinliklere ev sahipliği yapacak. Aynı anda üç farklı toplantının yapılabileceği modern tesis, ayrıca iki ayrı toplantı salonu ve tam kapsamlı bir endüstriyel mutfağı da bünyesinde barındırıyor. Yüzde 90’dan fazlası tamamlanan tesis hizmete girdiğinde Eskişehir’in iş dünyası ve sanayi sektörü için büyük organizasyonların, toplantıların ve etkinliklerin merkezi haline gelecek.

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Başkan Vekili Metin Saraç, Bölge Müdürü Erhan Tatar ile birlikte yapım çalışmalarında sona gelinen salonda incelemelerde bulundu.Başkan Küpeli, şehrin sosyal yapısını güçlendirecek ve yeni bir yaşam alanı sunacak olan Yaşam Parkı’nda yer alacak Çok Amaçlı Salonun, Eskişehir sanayisi ve kent için büyük bir kazanım olacağını belirtti.

Küpeli,modern tesisin etkinlikler ve toplantılar açısından bölgeye önemli bir dinamizm katacağını vurgulayarak, “Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinin sadece fabrikalardan ibaret olmadığı anlayışıyla hayata geçirdiğimiz Yaşam Parkı’nda, çok önemli bir tesisi daha sanayicilerimize, şehrimize kazandırıyoruz.İş dünyası temsilcilerinin kongre, toplantı, çeşitli etkinlik ve organizasyonlarını yapabileceklerieksiksiz bir donanıma sahip çok amaçlı modern bir tesis inşa ediyoruz. Bu salon, sadece Eskişehir OSB için değilsanayimiz ve şehrimiz için büyük bir kazanım olacak. Salonumuz özellikle aynı anda farklı toplantıların yapılabilmesi, VIP salonları, fuaye alanı, teknik donanımı ve tam kapsamlı mutfağı ile hem yerel hem de ulusal düzeydeki büyük etkinlikler ve toplantılar için çok önemli bir çekim merkezi olacağına inanıyorum. Bu tesis, sanayimize dinamizm katacak ve Eskişehir’in ticari kapasitesine de önemli katkıda bulunacak. Salonumuz hızla tamamlanıyor, inşallah yakın zamanda da açılışını yapacağız ve bu önemli tesisi sanayimizin ve profesyonel kuruluşların hizmetine sunacağız” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.